Het Kookpunt proost op het nieuwe jaar.
Op woensdag 6 januari werd er aan de gasten een speciaal nieuwjaarsdiner aangeboden. Door enkele afmeldingen waren we met 49 personen. Omdat we voor het proefdiner in november een mooie financiële bijdrage hadden gekregen van Stichting Wel Gement hadden we het bestuur van deze stichting uitgenodigd om ons project te komen bekijken en met ons mee te eten.
En wat stond er deze keer op het menu? Het volgende:
Champagne en een amuse met gemarineerde gerookte paling en komkommer
Klein kopje romige mosterdsoep met spekjes en een sesamstick
Coupelle met kippenragoût
Rollade
Spruitjes
Gek. aardappelen
Gemengde salade met tomatensalsa
Appelmoes
Stoofpeertjesmousse met lange vingers
Koffie met Biest Regent taartje
Wat hebben ze weer genoten en om 14.15 uur ging iedereen weer voldaan naar huis.
Ons volgende diner staat op het programma voor 3 februari.