Skip to main content
Laatste promotiekans SVSOS

Laatste promotiekans SVSOS


Gaat de geschiedenis zich herhalen? In 2007 slaagde SVSOS er voor het eerst in zijn bestaan in om te promoveren naar de 4e klasse. Gaat dat in 2013 wederom gebeuren?

Afgelopen woensdag won SVSOS thuis zijn eerste promotiewedstrijd. Thuis tegen het Eindhovense DBS werd het een mooie 3-1 zege. De wedstrijd tussen DBS en Weebosch eindigde zondag 2 juni in 2-0 voor DBS Gevolg hiervan is dat zowel DBS als SVSOS 3 punten verzameld hebben. SVSOS is echter nog niet uitgespeeld: komende woensdag, 5 juni wordt de allesbeslissende wedstrijd bij Weebosch gespeeld. Aanvan: 19.30 uur (dus niet 19.00 uur zoals wellicht eerder hier en daar is medegedeeld).

De blauwwitten zullen hopelijk deze keer de kaas niet van het brood laten eten en promotie realiseren. Een gelijkspel is al voldoende en zelfs bij verlies met 1 doelpunt verschil speelt SVSOS volgend seizoen  in de 4e klasse. Zeker is wel dat het een spannende avond gaat worden daar in Weebosch, want de thuisploeg zal er natuurlijk alles aan doen om zelf te promoveren. SVSOS rekent echter op steun van veel Biestse supporters. Kom dus 5 juni naar Weebosch en steun ons eerste elftal!

Bij promotie volgt aansluitend huldiging en feest in de kantine en daarbij zijn al onze supporters en sponsors natuurlijk van harte welkom!!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?