Skip to main content
Pinkstervolleybaltoernooi

Pinkstervolleybaltoernooi


Zoals al jaren gebruikelijk is er op 2e Pinksterdag (20 mei) een volleybaltoernooi georganiseerd op de sportvelden van Biest-Houtakker. Dit jaar wordt het gezellige toernooi niet door Bivoc georganiseerd, maar voor het eerst door Jong Nederland.

Geen ‘profvolleyballer’? Juist dan moet je meedoen. Iedereen tussen de 6 en 12 jaar mag meedoen met het jeugdvolleybaltoernooi. Ben je ouder dan hoor je bij de volwassenen. Een jeugdteam bestaat uit 3 of 4 spelers en een volwassen coach. Volwassenenteams bestaan uit 6 personen waarvan tenminste twee dames.

Heb je misschien vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes, die mee willen doen? Maar ook je buurtgenoten, je collega’s, je facebookvrienden, twittervolgers, stalkers, fans willen vast bij jou in het team ! Ook dat kan, iedereen is welkom. Dus spreek ze aan, vorm een team en geef je gauw op. Opgeven kun je vóór 13 mei via het mailadres pinkstervolleybal@hotmail.com .

Vermeld hierbij de naam van het team, namen van de deelnemers, bij jeugdteams ook de leeftijden, de contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer. Deelname volwassenen is € 15,- per team; jeugdteams doen gratis mee. Je ontvangt voor 2e Pinksterdag via de mail de regels en het programma.

 

NIEUW:  Oefenmiddagen

Alle kinderen die vooraf een keer willen oefenen, kunnen op 27 april en 11 mei vanaf 14:00 uur terecht bij het Jong Nederland gebouw. Er zijn dan volleytrainers aanwezig, die jullie graag op weg helpen. Hiervoor hoef je je niet op te geven en het kost niks. Ook hoef je geen lid te zijn van de Jeugd.

 

OOK NIEUW:  Groepswandeling

Voor iedereen, die niet wil of kan volleyen, maar toch graag iets leuks wil doen en er naderhand samen met andere aanwezigen een gezellige dag van wil maken is er dit jaar een groepswandeling georganiseerd, door het nieuwe natuurgebied onder deskundige leiding. Kosten € 3,- inclusief koffie met regentje. Opgeven is niet nodig. Je kunt aanmelden tussen 10:30 en 11:00 uur.

 

JONG NEDERLAND 

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?