KOOKPUNT
Enkele gedachten bij het KOOKPUNT van 1 november j.l.
Zoals te doen gebruikelijk had de kookstaf van het KOOKPUNT weer een menu samengesteld wat aansluit bij het seizoen en het daarbij passende weer. Dus een heerlijk stevige witte bonensoep met reepjes varkensfricandeau en dan lekker heet opgediend. De bonen voor deze soep waren gratis aangeboden door de familie Wilborts, waarvoor dank.
Voor het hoofdgerecht hebben we even een uitstapje gemaakt naar Frankrijk en gekozen voor een traditioneel gerecht : petites pommes / poulet à la bonne femme. Een mond vol, en lekker.
Daarbij sappige stoofperen en als nagerecht custard met appeltjes.
Waarna onze gasten voldaan huiswaarts keerden.
Na de afwas en het opruimen van de keuken even tijd voor napraten. Ook deze editie van het KOOKPUNT is gelukkig weer goed verlopen. Blij dat we iedere keer weer mogen rekenen op de onbaatzuchtige hulp van onze vrijwilligers… en dat al zo veel jaren lang. We beseften dat we al bijna 15 jaar onafgebroken het KOOKPUNT draaiende houden, met een korte onderbreking vanwege Corona. Reden genoeg om volgend jaar voor een extra bedankje richting onze vrijwilligers te zorgen. En ook fijn om te weten dat we bij Ome Toon een goed en gezellig “restaurant” hebben met een goed geoutilleerde keuken.
Alors, à la prochaine… Dus tot het volgende KOOKPUNT, op 6 december a.s.