Skip to main content
Filmploeg in Biest-Houtakker
Geschreven door: de websiteredactie

Filmploeg in Biest-Houtakker


IMG 9570Op donderdag 31 maart werd een heuse filmset opgebouwd bij Café Ome Toon. Dorpsgenoot Thijs Barten (17) volgt de opleiding Filmmaker op het Willem I College in Den Bosch, en samen met klasgenoot Maarten Stopetie werkt hij aan een interessant project. De opdracht was om iemand in de filmbranche een dagje te volgen en te interviewen. Ze kwamen terecht bij Anne-Marie Holthausen, die filmportretten maakt. Thijs liep stage bij haar voordat hij voor een jaar naar Canada ging. 

Toevallig was de opdracht ingepland tijdens opnames voor het Hilvarenbeeks project ‘Hilvarenbeek Digitaal in verbinding’. Anne-Marie werkt mee aan dit project, door mensen uit de gemeente Hilvarenbeek te vragen naar hun ervaring met internet. Na het interview dat Thijs en Maarten met haar deden, ging de filmploeg naar Esbeek. Daar vertelde een 84-jarige inwoner hoe hij zijn sociale contacten en kennis over politiek op peil houdt met behulp van zijn smartphone. 

Op zaterdag 23 april vindt in CC Elckerlyc de ontdekmarkt plaats rondom dit onderwerp. Meer informatie vind u op http://www.hilvarenbeekdigitaal.nl

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?