Skip to main content
Hart voor jong en oud dankzij Rabobank
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Hart voor jong en oud dankzij Rabobank


2013rabo2Biest-Houtakker is wederom goed in de prijzen gevallen bij de actie ‘Hart voor Elkaar’ van Rabobank. De vier projecten gingen met flinke bedragen naar huis. Belangen Orgaan Biest-Houtakker kan met een bedrag van € 986,62 een deel van de biljartlift voor de ontmoetingsruimte financieren. De kinderen van Peuterspeelzaal de Houtrakkers kunnen binnenkort naar hartelust spelen op het speeltoestel waar een bijdrage van € 1057,73 voor ontvangen werd. Coöperatie Biest-Houtakker is inmiddels samen met basisschool en diverse verenigingen gestart met een project omtrent  het voorkomen van sociale uitsluiting. Voor dit project kunnen zij rekenen op een bedrag van € 1173,28. Het Kookpunt kon behalve de € 1208,84 ook nog een extra cheque in ontvangst nemen van € 1000,-. Deze cheque ontvingen zij dankzij de aanwezige leden bij deze vergadering.

Prachtige bedragen dus, dankzij de leden die massaal gestemd hebben op deze projecten. Mooi detail is dat met deze projecten alle generaties aan bod komen binnen de gemeenschap.

2013raboBehalve deze, en alle andere projecten, was er ook aandacht voor de landelijke media-aandacht voor Rabobank. De diverse directieleden gaven antwoord op de vele vragen vanuit het publiek.

Dorpsgenoot Antoon van de Sande nam deze avond afscheid als deelnemer van de ledenraad van Rabobank Hart van Brabant en ontving een welverdiende erepenning.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?