Skip to main content
Kanaalverhalen

Kanaalverhalen


Hoezo..?  De intocht van Sinterklaas rond Pinksteren..?  Met de stoomboot op het Kanaal…? Dat is toch wel een raar verhaal midden in de zomer… Toch..?

Dat klopt, maar we hebben het nu niet over de komst van de Goede Sint, maar we willen vooral de aandacht voor het 100-jarig bestaan van het Wilhelmina Kanaal. Er staan namelijk een aantal activiteiten op het programma rond de viering van de honderdjarige waterweg van Biest-Houtakker naar Haghorst. Natuurlijk is het kanaal langer dan genoemd stukje, maar omdat we daar tegenaan wonen willen het precies hier over hebben. En meteen maar de vraag die de organisatie aan U stelt : Misschien heeft U nog ergens in een schoenendoos (oude) foto’s liggen van iets wat met het kanaal te maken heeft. Of U kent nog mooie verhalen omtrent het kanaal. Wij zijn er zeer benieuwd naar. 

Mocht U zo’n mooie foto hebben… even in ’n envelop steken, uw naam en adres vermelden en in de brievenbus op Hoefpad 13 stoppen. De foto wordt dan gedigitaliseerd en aan U terugbezorgd . Digitaal kan ook natuurlijk: mail dan naar petruskuijpers@gmail.com   Wij zijn zeer benieuwd wat er hier en daar nog aan waardevolle herinneringen in dozen of albums ligt. Wacht er niet mee, maar doe het meteen. Graag.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?