Skip to main content
Bijeenkomst voor nieuwe inwoners van Biest-Houtakker

Bijeenkomst voor nieuwe inwoners van Biest-Houtakker


Zaterdag 7 oktober organiseert Coöperatie Biest-Houtakker i.s.m. werkgroep zorg en de dorpsondersteuner weer een gezellige bijeenkomst voor alle nieuwe inwoners van Biest-Houtakker. De vorige bijeenkomst was in maart 2022. Ben je daarna in Biest-Houtakker komen wonen of woon je al wat langer hier maar was je er in 2022 niet bij? Dan ben je van harte welkom.

De bijeenkomst is in Café Ome Toon en start om 14.30 uur. Na ontvangst met koffie/thee wordt iets verteld over het ontstaan van ‘Ome Toon’ en is er een rondleiding door het gebouw (’t Gebint). Aansluitend zal er een korte quiz over het dorp worden gehouden. Wij zouden het leuk vinden om tijdens het programma deze middag aan iedere nieuwe inwoner een ‘doorgewinterde’ Biestenaar te koppelen die tijdens de quiz een leuke anekdote kan vertellen of de nieuwkomers op het spoor van het juiste antwoord kan zetten.

 

Ieder nieuw gezin krijgt een Biestse Buil overhandigd, een mooie jute tas, met opdruk van Biest-Houtakker. De inhoud hiervan is informatief, verrassend en de moeite waard.

Afsluitend kan er onder het genot van een drankje nog even nagepraat worden. Rond 16.30 uur sluiten we de middag af.

 

Om te weten hoeveel Bieste Builen we klaar moeten zetten, willen we jullie vragen voor 30 september aan te melden bij Jacqueline de Wit via dorpsondersteuner@biest-houtakker.eu of via een berichtje naar 06-16084720.

Ook de ‘doorgewinterde’ Biestenaar die deze middag met een nieuwe inwoner wil optrekken, willen we vragen zich aan te melden.

 

Graag tot 7 oktober bij Café Ome Toon!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?