Skip to main content
Beheerdersduo gaat café Ome Toon runnen
Geschreven door: Coöperatie Biest-Houtakker

Beheerdersduo gaat café Ome Toon runnen


Per 1 september gaan Corrie Priems en Karel Mulder aan de slag als beheerders van ons dorpshuis café Ome Toon. Beide Biestenaren voelen zich zeer betrokken bij ons dorp en zijn enthousiast om deze rol samen in te vullen. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee! Voor wie ze niet kent, stellen we ze graag even voor.

Corrie is geboren en getogen in Biest-Houtakker. Zij is vele jaren directrice geweest van onze basisschool, ze is betrokken bij de geloofsgemeenschap en het verzorgen van gebedsdiensten. Samen met haar man Johan genieten zij afgelopen jaar van hun (pre)pensioen. Ze zijn graag een aantal weken per jaar met de camper op pad. Stilzitten kan Corrie niet, na onze oproep voor beheerder reageerde zij vlot en spontaan. Ze is een ervaren organisator, type handen uit de mouwen en aanpakken. Corrie zal zich voornamelijk richten op het organiseren van evenementen en het contact met de vrijwilligers, ook zal ze regelmatig achter de bar te vinden zijn.

Karel is geboren in Assen en is samen met zijn vrouw Ineke, na een paar tussenstops, een aantal jaren geleden in Biest-Houtakker terecht gekomen. Karel heeft een technische opleiding en heeft in zijn loopbaan verschillende commerciële managementfuncties vervuld. Nu is ook hij met prepensioen. Nadat ze klaar waren met het (zelf) bouwen van hun huis, was er tijd voor allerlei vrijwilligerswerk. Zo is Karel onder andere penningmeester van de Biestse Boulers, bestuurslid van het BOB en is hij regelmatig bij Ome Toon actief als vrijwilliger. De hoofdtaken van Karel richten zich op het gebouw- en voorraadbeheer.

De beheerdersrol invullen als duobaan is een nieuw concept. Dat hieruit onvoorziene situaties kunnen ontstaan, is te verwachten. Maar met begrip en hulp van jullie en alle andere Biestenaren zien wij de samenwerking vol vertrouwen tegemoet.

Op 31 augustus heeft Jan van de Wiel afscheid genomen als beheerder na vier jaar mooie samenwerking. Jan blijft daarna als vraagbaak betrokken voor de nieuwe beheerders en gelukkig ook als vrijwilliger achter de bar.

Kom binnenkort maar eens langs in café Ome Toon om kennis te maken met Corrie en Karel en een gezellig bakje koffie of drankje te doen!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?