Skip to main content
Welkom in café Ome Toon
De centrale sfeervolle plek van Biest-Houtakker, dat is café Ome Toon!

Aankomende activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Café Ome Toon ontmoet je graag!

Café Ome Toon is het centrale sfeervolle middelpunt van Biest-Houtakker. En dat kloppend hart van ons dorp is multifunctioneel en wordt gerund door twee beheerders die niet zonder de vele vrijwilligers uit Biest-Houtakker kunnen.

In café Ome Toon kun je terecht voor sociale ontmoetingen, evenementen en als je bijvoorbeeld wilt vergaderen of een workshop wilt houden. Maar ook als je gewoon zin hebt in een bakje koffie of een biertje staan we graag voor je klaar.

Hieronder vind je links naar de vele mogelijkheden bij Ome Toon. Bekijk eens wat je allemaal in Ome Toon kunt doen en kom langs. En als je vragen hebt, kun je ook altijd bij ons terecht via de gegevens op deze pagina.

Café Ome Toon – Zalen en faciliteiten
U hebt de keus uit een grote en een tweetal kleinere zalen, een professionele keuken met geavanceerde combi-steamer voor bijv. kookworkshops. De sportzaal, uitgerust met een geavanceerde high-tech lichtinstallatie, toveren we in een handomdraai om in een zaal voor grote, sfeervolle bijeenkomsten, eventueel in combinatie met de aangrenzende podiumzaal.