Skip to main content
Ervaar echte Biestse gastvrijheid

Lekker eten en heerlijk overnachten

Heb je heerlijk gewandeld of gefietst? Dan kan de stevige trek natuurlijk toeslaan. Schuif dan eens aan bij de verschillende locaties in Biest-Houtakker waar je heerlijk een vorkje kunt prikken en kunt genieten van echt lekker eten. Van pannekoek of frietjes tot een filet pur of een slibtonggetje met een heerlijke wijn.  

Ook blijven slapen is geen probleem. Met de caravan of camper op pad of ben je op zoek naar de luxe van een vakantiehuisje? Je vindt het in Biest-Houtakker. 

Terrasje pikken en lekker eten

Heerlijckheid de Eksterhoeve

Heerlijckheid de Eksterhoeve, 350 jaar historie in gastvrijheid en koks die de sterren van de hemel koken.
Daar waar het maar even kan bereiden wij producten uit eigen streek.

Bijvoorbeeld de lekkerste tournedos van Boer Jos uit Riel maar ook de specialiteit waar het allemaal mee begon; heerlijke pannenkoeken!
Gebakken in de pan met roomboter en het beslag met meel van molen de Doornboom in Hilvarenbeek.

Kortom, een bourgondisch restaurant waar het goed toeven is!

Life cooking restaurant Wok Garden

Genieten van de asiatische keuken kan bij restaurant Wok Garden. In het live cooking restaurants bereiden de chefs je gerecht waar je bij staat. Je bepaalt zelf de ingredienten. Bovendien vul je je bord verder met de ruim 150 andere asiatische en europese gerechten van het buffet en dat alles voor een all-in prijs. 

Terras en Speeltuin de Gulle Brabander

Onbezorgd terrassen terwijl de kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin? Dat kan bij de Gulle Brabander. Op het ruime terras is altijd wel een plekje te vinden waar je als (groot)ouder onbezorgd een drankje kunt doen terwijl de kids van de glijbaan roetsjen of lekker schommelen. 

Wie honger heeft gekregen van het ravotten neemt lekker een tomatensoepje of vloerbrood met zalmforel of een saté of varkenssnitzel. En de kids genieten uiteraard van versgebakken frietjes met een snackje. 

Overnachten

Camperplaats Biest-Houtakker

hier een verhaaltje

Minicamping de Landerijen

hier een verhaaltje

De kleine westrik

hier een verhaaltje

Biestse souvenirs

Ben je op bezoek in Biest-Houtakker? Vergeet dan niet een echt Biests souvenir mee te nemen om thuis nog eens na te kunnen genieten van die echte Brabantse gastronomie.