Skip to main content

Fietsroute – Gorp & Gool (+- 22km)

Deze fietsroute is de zevende uit acht fietsroutes van +-25km in en rond Biest-Houtakker. In deze fietsroute fiets je voornamelijk door het heerlijk rustig groen van Gorp. Voordat je daar bent fiets je richting Hilvarenbeek langs het mooie Vrijthof met de st. Petruskerk en z’n cafétjes en restaurants, maar eenmaal het dorp uit daalt de rust over je neer. Je fietst voor een deel over de oude route van het ‘Bels lijntje’ (spoorverbinding naar België) en je passeert het imposante Bankven. Je maakt een klein rondje door het centrum van Goirle langs o.a. de Fratertuin en het Jan van Besouwhuis en fietst daarna door de bossen terug naar de Biestse Westrik.

De fietsroute Gorp en Gool volgt de volgende fietsknooppunten:
START – 5 – 42 – 51 – 38 – 33 – 36 – A* – 37 – 41 – 9 – 6 – EINDE