Skip to main content

Familiewandeling – Met de Stroom mee (3km)

Met de hele familie even de natuur in is natuurlijk fijn. Deze korte wandeling is geschikt voor een wandeling met jong en oud en voert door Biest-Houtakker en door natuurgebieden de Gooren en de Gemeijnt. Vaak ontmoet je daarbij water: je steekt het Spruitenstroompje over en wandelt ook een stuk langs het Wilhelminakanaal. Even uitrusten kan op de verschillende picknickplaatsen of de speeltuin langs de route.

de Stroom volgt voor een groot deel wandelknooppunten, maar ook andere paden:
START – 23 – 22 – 21 – 20 – 68 – A* – 67 – 23 – EINDE

A* : Bij knooppunt 68 (camping de landerijen) slaat u linksaf het fietspad op richting hilvarenbeek. U steekt de Biestsedijk over en blijft langs de hakvoortseweg lopen. U neemt daar de eerste zandpad rechts na ongeveer 50 meter (pas op bij het oversteken). Deze zandpad brengt u na ongeveer 50 meter terug op een knooppuntenroute (herkenbaar aan de markeringen met de groen gele pijl). U volgt de pijl naar rechts en vervolgt uw weg naar knooppunt 67 en 23.