Skip to main content
Dag drie van de Nijmeegse Vierdaagse
Geschreven door: online verslaggevers en wandelaars uit Nijmegen

Dag drie van de Nijmeegse Vierdaagse


En ja hoor, de studenten waren er weer deze ochtend. Zelfs zoveel dat er de eerste kilometers bijna geen doorkomen aan was. Mede dankzij hen zat er de sfeer wel weer meteen in en waren we weer klaar voor de tocht.
Even een domper toen we het bericht door kregen dat Marion naar de ehbo tent ging in plaats van naar de start. Ze kon zelfs niet in de maat 40 komen, die Bart was komen brengen. Voor jullie beeldvorming, ze heeft normaal maat 38. Jullie kunnen allemaal haar voeten zien bij de foto van gisteren en die dan 2x zo erg. Ze had dus echt gelijk vanmorgen en geloof mij maar, de keuze om niet te starten is moeilijker dan om wel te lopen. Marion is dus onze kampioen van vandaag. Zeker omdat ze, op slippers, ons op stond te wachten bij de finish. Samen met, wederom, verschillende dorpsbewoners. Geweldige intocht was dat.
De tocht van vandaag was heuvelachtig maar de weergoden waren ons goed gezind en er was veel publiek op de been. Vanaf Groesbeek was het echt file lopen met de bermen vol toeschouwers. Met weer overal mensen die wat te snoepen of stukjes fruit aanbieden en kindjes die graag handje klap willen doen.
Joost en Cai zijn vandaag droog binnen kunnen komen. Jammer voor rest van onze dorpsbewoners dat ze een heuse plensbui op hun nek kregen voor de finish, 21 mm in 30 minuten. Dat koelde wel erg hard af.
Nou ja, we zijn er weer! Vanavond worden er voor het laatst een berg boterhammen gesmeerd op de camping in Groesbeek en dan is de Biest weer klaar voor de laatste 25%. Wij gaan er weer voor!

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?