Skip to main content
O ja … dat moet ik nog doen…
Geschreven door: Belangen Orgaan Biest-Houtakker

O ja … dat moet ik nog doen…


Hierboven een veelgehoorde reactie op onze vraag om lid te worden van Coöperatie Biest-Houtakker. Momenteel tellen we 260 leden, een aantal waar we bijzonder trots op zijn. Toch zijn er veel meer mondelinge toezeggingen gedaan, en hebben we de indruk dat we met gemak boven de 300 leden kunnen komen. En tja, we weten hoe dat vaak gaat: het briefje wordt even weggelegd, en verdwijnt in een stapeltje “to do”.

Op 24 mei vindt het debat plaats bij Gemeente Hilvarenbeek, een beeldvormingsronde waar ook het iDOP Biest-Houtakker op de agenda staat. Daar willen we het aantal coöperatieleden bekend maken aan de commissieleden van de gemeente. Natuurlijk zijn we daar met vele werkgroepleden aanwezig, om onze plannen kracht bij te zetten. Uiteraard bent ook u van harte welkom, hiermee laten we namelijk zien hoe belangrijk onderwijs, onmoeting en zorg voor ons zijn.

Zaterdag 12 mei wordt het papier opgehaald, en we zouden het jammer vinden wanneer de brief onbedoeld verdwijnt in de grote vrachtwagen. Dus … had u het toch in de planning om lid te worden? Vul het briefje dan snel in, of stuur een mail naar

belangenorgaanbiesthoutakker@hotmail.nl

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?