Skip to main content
Vacature voorzitter Coöperatie Biest-houtakker
Geschreven door: Leran Parren

Vacature voorzitter Coöperatie Biest-houtakker


De Coöperatie Biest-Houtakker is vanwege een aflopende termijn op korte termijn op zoek naar een voorzitter voor de Coöperatie. Er is volop ruimte om de rol in te vullen op een manier die je past. 

Vacature voorzitter Coöperatie

Als voorzitter van de coöperatie breng je de inwoners van Biest-Houtakker samen. Je maakt mensen enthousiast en zorgt ervoor dat ze zich gezien en gewaardeerd voelen om samen het welzijn in Biest-Houtakker neer te zetten, voor nu en in de toekomst.

Je legt verbindingen tussen inwoners, vrijwilligers, werkgroepen en verenigingen zodat initiatieven blijven bestaan en nieuwe initiatieven kunnen ontstaan. Daarbij werk je nauw samen met de bestuursleden van de coöperatie die je ondersteunen, met wie je samen je voorzittersrol inkleedt en activiteiten en verantwoordelijkheden verdeelt.

Je werkt ook samen met het bestuur en de beheerder om de exploitatie van Café Ome Toon aan te laten sluiten bij de lokale behoeften en initiatieven.

Nieuwsgierig of interesse?  

Neem dan contact op met cooperatie @biest-houtakker.eu of met Leran Parren 06 – 51 61 03 38) of Marian van Lieshout (06-13 45 84 83). Wil je graag op een andere manier een steentje bijdragen, bijvoorbeeld in een werkgroep of in het bestuur, neem dan ook zeker contact op.  

Deze vacature is ook gepubliceerd in de nieuwsbrief van de Coöperatie met ook meer informatie over de Coöperatie. De volledige nieuwsbrief vind je hier.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?