Skip to main content
Nieuwe activiteiten JVW voor de Biestse kinderen
Geschreven door: JVW

Nieuwe activiteiten JVW voor de Biestse kinderen


logo JVWNa het wegvallen van Jong Nederland Biest-Houtakker heeft Jeugd Vakantie Werk Biest-Houtakker het voornemen om enkele activiteiten voor de basisschooljeugd te gaan organiseren. In tegenstelling tot Jong Nederland zal dit niet iedere week zijn maar slechts drie keer per jaar. Het doel van deze activiteiten is een gezellige dag te organiseren voor de Biestse jeugd zonder al te grote kosten zodat iedereen hier aan mee kan doen. Natuurlijk blijft het programma in de zomervakantie daarnaast ook bestaan.

Deze activiteiten bestaan uit een spooktocht, “een timmerdorp” en een “mini-zeskamp rondom biest zonder grenzen”. De data voor 2017 zijn voor de spooktocht 27 oktober, het timmerdorp 15 april en de mini-zeskamp 17 juni. De spooktocht en de mini-zeskamp behoeven waarschijnlijk geen uitleg, het timmerdorp wel. Dit is een dag waarvoor de kinderen zich in groepjes opgeven en een “vergunning” aanvragen. Zij zullen dan een stukje grond toegewezen krijgen met bouwmaterialen. Met deze materialen mogen zij een hut gaan bouwen naar eigen fantasie.
Hoe deze  activiteiten er precies uit gaan zien is nog niet bepaald. We vragen daarom dan ook om uw hulp. Er zijn al wel enkele ideeën bedacht maar deze zullen nog verder uitgewerkt worden. Dus denkt u, het helpen organiseren van een van deze activiteiten is echt wat voor mij of voor iemand in mijn omgeving, stuur dan een mailtje naar jvwbiest@gmail.com. Vermeld hierbij de activiteit waar u, of iemand rondom u, bij wil gaan helpen en een telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken.

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?