Skip to main content
Help Anouk bij haar studie
Geschreven door: Stagiaire Anouk de Beijer

Help Anouk bij haar studie


Beste allemaal,
Mijn naam is Anouk de Beijer. Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Reusel. Met ingang van september 2016 ben ik naast pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf ook stagiaire op het gebied van management binnen de Vlinderakker te Biest-Houtakker.
Momenteel ben ik bezig met afstuderen op de opleiding Pedagogisch Management. Onderdeel van het afstuderen is het schrijven van een praktijkonderzoek. Mijn onderzoek is gericht op de samenwerking tussen de Vlinderakker en vrijwilligers, om inzicht te krijgen in wat vrijwilligers kunnen betekenen voor de talentontwikkeling van de kinderen, zodat de ambitie om samen met de kinderopvang en de omgeving kinderen hun talenten te laten ontwikkelen gerealiseerd kan worden.
Om inzicht te krijgen in de (potentiële) vrijwilligers wil ik onder zoveel mogelijk inwoners van Biest-Houtakker een enquête afnemen. De enquête zal in het teken staan van vrijwilligerswerk binnen de Vlinderakker en uw eigen talenten. De enquête zal slechts 4 minuten van uw tijd in beslag nemen. Deelnemen kan door te klikken op deze link: https://goo.gl/forms/ix3NI28IvFTsjnfH2 
U kunt de enquête inleveren tot 13 januari a.s.
Alvast bedankt voor uw medewerking. 
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?