Skip to main content
Sam in groep 5!
Geschreven door: Sam Kok

Sam in groep 5!


Ik ben Sam en maandag ging ik weer voor het eerst naar school, na een hele leuke vakantie.
Ik zit nu in groep 5. Het is heel erg leuk in groep 5. Maandagmiddag hebben we een vlinder gemaakt, om in de klas op te hangen, zo weet iedereen wanneer je jarig bent. Ik vind de naam Vlinderakker niet zo’n leuke naam, want de vlag is nog steeds hetzelfde…
 
Mijn juffrouw heet Jolanda, ik vind haar heel erg leuk, hopelijk is ze niet zo streng! Maar ik heb haar al eens vaker gehad in groep 4, en ze is erg aardig.
Wij zitten met 4 kinderen in een groepje, dat is best wel leuk, wij zijn groepje 2. iedereen heeft ook een eigen nummer, en ik ben nummer 2.  Er zijn ook 2 nieuwe kindjes in de klas, zij heten Indy en Fenna.
 
Omdat de school nu een nieuwe naam heeft , hadden alle kinderen een lekkere cupcake gekregen. ik vind het heel leuk om in de pauze buiten te spelen, maar het is wel heel erg jammer dat het kunstgras gaat drijven als het regent, want zo kunnen we niet voetballen of het spel “rond de tafel”.
Mijn eerste dag op de Vlinderakker was superleuk!
Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?