Skip to main content
Gezocht: gastheren/gastvrouwen
Geschreven door: Joost van Breda beheerder café Ome Toon

Gezocht: gastheren/gastvrouwen


Dagelijks werken nog veel mensen druk aan de afronding van ons nieuwe café. Het wordt steeds mooier, en ik verheug me erop om deze ruimte tot een plek te maken waar jong en oud zich welkom voelt.

Voor diverse dagdelen zoek ik vrijwilligers die de taak als gastheer/gastvrouw op zich willen nemen. Voordat we officieel van start gaan in maart kan ik namelijk tijd en aandacht besteden aan het inwerken van deze mensen. Er komt best wel wat kijken bij deze taak, wat dat allemaal is leg ik graag aan je uit.

Heb je belangstelling, neem dan contact met mij op via beheerder@biest-houtakker.eu of via telefoonnummer 06-13 49 23 43.

groeten van Joost van Breda

Deel het bericht:

Meer nieuws

Artikel plaatsen met Biests nieuws?

Help ons mee om de website van Biest-Houtakker actueel te houden.
Heb je Biests nieuws?